Voksen Lala bukser

Voksen Lala bukser

Lala-bukser for voksne: Det er en engangsbleie. Laget av ikke-vevd klut, papir, bomull og andre materialer. Det er to typer for barn og voksne. Den nyutviklede miljøvennlige gjenbruksbleien er laget av råvarer raffinert fra bokhvetefiber.

Produkt detalj

1. Produktintroduksjon av Lala-bukser for voksne

Frankhood - Bailikind tilbyr beskyttende undertøy for menn og kvinner som opplever blærelekkasje eller kontrollsvikt. Disse superabsorberende inkontinensproduktene er designet for å gi maksimal komfort med ultimat beskyttelse i tankene.

➤ Absorberbart undertøy - Bailikind Premium Adult Protective Underwear (også kjent som voksenelasticizers eller adult tabs) for å holde deg komfortabel. Lever alltid med omhu.

➤ Lekkasjebeskytter - Vi har designet dette beskyttende undertøyet for både menn og kvinner, med ekstra vannabsorbering, og en spesiell lekkasjebeskyttelsesmansjett med et rynkebånd for å forhindre lekkasjer og pinlige ulykker.

God absorberingsevne for menn og kvinner, så du trenger kanskje ikke bruke madrass. Superabsorberende gelkjerne låser raskt inn væsker, hjelper til med å eliminere lukt og etterlater deg tørr.

Lyst mykt materiale - mykt, stoff, lateksfritt materiale med elastisk stoff, passform til kroppen din, tilpasset passform. Siden kan rives, lett å demontere, fargesøm for å identifisere fronten.

2. Produktparameter (spesifikasjon) for Lala-bukser for voksne

Voksen Lala Pants - Bailikind gir menn og kvinner det nødvendige dagbeskyttelsesundertøyet i tilfelle blærelekkasje eller kontrollsvikt. Disse superabsorberbare inkontinensproduktene er tilgjengelige i størrelsene S til 3XL og er designet for å gi maksimal komfort samtidig som de beskytter huden fullt ut. Mengden av hver boks varierer i henhold til den bestilte størrelsen. Ukontinuerlige produkter – Til tider i livet trenger kroppen vår litt ekstra omsorg og omtanke. På grunn av behovet for inkontinensundertøy kan du fortsatt bruke beskyttende undertøy og leve et ønsket liv. Når de blir eldre, etter operasjon eller etter fødsel, opplever mange mennesker svikt i blærekontroll. Legg til engangsunderbukser for voksne for å eliminere lekkasje. Lekkasjebarriereforklær - Vi designet disse beskyttende underplaggene for menn og kvinner med ekstra absorberbarhet, samt en spesiell lekkasjebarrieremansjett med et rynkebånd for å forhindre lekkasje og pinlige ulykker. Bailikind-trusene våre kan redusere behovet for å skifte ekstra klær og vaske utallige laken og brukes akkurat som voksentruser – enda bedre. Superabsorberende voksenbleier - Bailikind beskyttelsesundertøy for menn og kvinner har god vannabsorpsjon, du trenger kanskje ikke bruke madrass når du bruker Bailikinds urininkontinensprodukter. Stol på disse voksenunderbuksene for beskyttelse og komfort når engangsunderbukser er nødvendig. Superabsorberende gelkjerne låser raskt inn væsker, hjelper til med å eliminere lukt og etterlater deg tørr. Supermykt materiale - Mykt, stoff som lateksfritt materiale med elastisk stoff, passer kroppen din, tilpasset passform. Siden kan rives, lett å demontere, fargesøm for å identifisere fronten. Voksen urininkontinens lindrende produkter 3: dag bruk, over natten bruk, mer absorpsjon, utmerket absorpsjon av det ultimate produktet.

3. Produktfunksjon og bruk av Lala-bukser for voksne

Lala-bukser for voksne: Det er en engangsbleie. Laget av ikke-vevd klut, papir, bomull og andre materialer. Det er to typer for barn og voksne. Den nyutviklede miljøvennlige gjenbruksbleien er laget av råvarer raffinert fra bokhvetefiber.

4. Produktdetaljer for Lala-bukser for voksne

5. Produktsertifisering av Lala-bukser for voksne

Bedriftssertifisering

firma profil

Bedriftsutstilling

6. Levere, forsendelse og servering av voksne Lala-bukser

Forsendelsesmetode Fraktbetingelser Område
Uttrykke TNT /FEDEX /DHL/ UPS Alle land
Hav FOB/ CIF /CFR /DDU Alle land
Jernbane DDP Europa land
Ocean +Express DDP Europa Land /USA/Canada/Australia/Sørøst-Asia/Midtøsten

7. Vanlige spørsmål om Lala-bukser for voksne

Q1. Er du fabrikk eller handelsselskap?

A: Begge. Vi har vært i dette feltet i mer enn 7 år. Med produkter av overlegen kvalitet og konkurransedyktig pris, håper vi oppriktig å utvikle gjensidig fordelaktig virksomhet med våre kunder over hele verden.


Q2. Hva er betalingsbetingelsene dine?

A: T/T, L/C, D/A, D/P og så videre.


Q3. Hva er dine leveringsbetingelser?

A: EXW, FOB, CFR, CIF, DDU og så videre.


Q4. Hva med leveringstiden til Adult Lala Pants?

A: Normalt vil det ta 15 til 30 dager etter mottak av innskuddet. Den spesifikke leveringstiden avhenger av varene og mengden av bestillingen din.


Q5. Kan du arrangere produksjon i henhold til prøver?

A: Ja, vi kan produsere etter dine prøver eller tekniske tegninger.


Q6. Hva er prøvepolitikken din?

A: Hvis mengden er liten, vil prøvene være gratis, men kundene må betale kurerkostnaden.


Q7. Tester du alle varene dine før levering?

A: Ja, vi har 100% test før levering.


Q8. Hvordan gjør du vår virksomhet langsiktig og god relasjon?

A: Vi holder god kvalitet og konkurransedyktig pris for å sikre våre kunder fordel; og vi respekterer hver kunde som vår venn, og vi gjør oppriktig forretninger og blir venner med dem.

Hot Tags: Lala-bukser for voksne, Kina, Engros, Tilpasset, Leverandører, Fabrikk, På lager, Nyeste, Prisliste, Tilbud, CE

sende forespørsel

beslektet produkter