Engangs maske

Engangsmaske er laget av mer enn tre lag med 28 gram ikke-vevd stoff; Nesebroen vedtar miljøvennlig plaststripe, uten metall, med pustende, behagelig, spesielt egnet for elektroniske fabrikker og dagligliv. Engangsmaske (kirurgiske masker) kan forhindre luftveisinfeksjoner til en viss grad, men kan ikke forhindre uklarhet. Ved kjøp av maske bør du velge en maske tydelig merket "medisinsk kirurgisk maske" på pakken.

Trelags engangsmasker er laget av to lag fiberduk og filterpapir. Engangsmasken med tre lag er laget av to lag fiberduk som brukes til medisinsk behandling og helse, og et lag med filterløsning sprayduk som er mer enn 99 % motstandsdyktig mot bakterier legges i midten og sveises. med ultralydbølge. Neseryggen er laget av miljøvennlig helplastlist, som ikke inneholder noe metall og er utstyrt med dampgjennomtrengning, noe som er behagelig. Filtreringseffekt på OPP til 99% B.F.E er spesielt egnet for elektroniske fabrikker; Engangsmasker med aktivt kull er laget av 28 gram fiberduk på overflaten, og det første laget i midten er filtrert med antibakterielt filterpapir, som er 99 % motstandsdyktig mot bakterier. Det spiller en antibakteriell rolle og forhindrer virusskader. Midten av det andre laget er laget av nye effektive adsorpsjons- og filtreringsmaterialer - aktivert karbonfiber, aktivert karbonduk, med anti-gass, deodorant, bakteriefilter, støv og andre effekter.
Fordeler.

Fordeler: Ventilasjonen til engangsmasken er veldig god; Kan filtrere giftige gasser; Kan varmekonservering; Kan absorbere vann; Vanntett; Skalerbarhet; Ikke rufsete; Føles veldig fin og ganske myk; Sammenlignet med andre masker er teksturen relativt lett; Svært elastisk, kan reduseres etter strekking; Lav prissammenligning, egnet for masseproduksjon;
ulemper

Ulemper: Sammenlignet med andre tøymasker kan engangsmasken ikke rengjøres; Fordi fiberen er anordnet i en bestemt retning, så det er lettere å rive; Sammenlignet med andre tekstilmasker er Disposable Mask mindre sterke og holdbare enn andre masker.
Vi har den nyeste Engangs maske laget fra fabrikken vår i Kina som vårt hovedprodukt, som kan være engros. Baili er kjent som en av de kjente Engangs maske-produsentene og leverandørene i Kina. Du er velkommen til å kjøpe tilpasset Engangs maske med vår prisliste og tilbud. Våre produkter er CE-sertifisert og på lager for våre kunder å velge mellom. Vi ser oppriktig frem til samarbeidet ditt.