Operasjonsromsutstyr

Operasjonsromsutstyr er en enhet for kirurgi og redning av pasienter, og er en viktig teknisk avdeling på sykehuset. Operasjonsstuen bør knyttes til kirurgisk avdeling, men også med blodbank, omsorgsrom, anestesi-redningsrom etc. Vær nøye med håndteringen av fire måter for snittinfeksjon, nemlig: operasjonsstueluft; Artikler som trengs for kirurgi; Leger og sykepleieres fingre og pasientenes hud for å forhindre infeksjon og sikre suksessraten for operasjonen. Krav rimelig design, komplett utstyr, sykepleiere jobber sensitivt, raskt, noe arbeidseffektivitet. Operasjonssalen bør ha et sett med strenge og rimelige regler og forskrifter og aseptiske operasjonsstandarder. Med den raske utviklingen av kirurgisk teknologi, blir operasjonsrommet mer og mer modernisert.
Operasjonsromsutstyr kan deles inn i følgende fem kategorier i henhold til graden av bakterier eller sterilitet: Behovet for å forklare er: i henhold til forskjellige spesialiserte emner, kan operasjonsrommet deles inn i generell, ortopedi, obstetrikk og gynekologi, hjernekirurgi, kardiothoraxkirurgi , urinkirurgi. Brannskader, ent og annen operasjonsstue. Siden spesialisert utstyr og instrumenter ofte kreves for spesialiserte operasjoner, bør operasjonsrommet for spesialiserte operasjoner være relativt fast.
Operasjonsromsutstyr er også forskjellige, den store sengen har kirurgi (for å møte behovene til de forskjellige stillingene), skyggeløs lampe (nødvendig) alle typer kirurgi, kraner, integrerer alle typer elektriske terminaler av utstyr, delt inn i anestesi, hulromsspeil , kirurgi, spesifikk installasjonsposisjon som tilfellet kan være), skyggeløs lampe, toppen av tårnkranen vil bli installert i operasjonssalen, operasjonsbordet er flyttbart; Andre inkluderer anestesimaskin, ventilator, elektrisk kniv, monitor og andre små ting som er for mange til å nevne.
Vi har den nyeste Operasjonsromsutstyr laget fra fabrikken vår i Kina som vårt hovedprodukt, som kan være engros. Baili er kjent som en av de kjente Operasjonsromsutstyr-produsentene og leverandørene i Kina. Du er velkommen til å kjøpe tilpasset Operasjonsromsutstyr med vår prisliste og tilbud. Våre produkter er CE-sertifisert og på lager for våre kunder å velge mellom. Vi ser oppriktig frem til samarbeidet ditt.