Smart nødalarm med GSM GPRS Eldre SOS-knapp for eldre

Smart nødalarm med GSM GPRS Eldre SOS-knapp for eldre

Smart nødalarm med GSM GPRS Elderly SOS-knapp for eldre : Nødalarmen er en to-tonet nødalarm sammensatt av to 555 timere, der 5-pinners på IC1 er kontrollenden, og brikken er koblet til den inverterende inngangen slutten av komparatoren, og potensialet er 2/3vcc. Generell sammensetning som kjører multivibrator 555, vil være 5 fot gjennom en liten kapasitans (0,01 u F ~ 0,1 mu) jording, for å forhindre interferens påvirkning på terskelspenning, når du trenger å gjøre den om til en kontrollert multivibrator, kan kretsen være 5 fot pluss en kontrollspenning, vil spenningen endre brikkenivået, for å endre oscillasjonsfrekvensen. Når kontrollspenningen øker (minker), synker (øker) oscillasjonsfrekvensen. Dette er moduleringen av styrespenningen til oscillasjonssignalets frekvens. Ved å bruke denne modulasjonsmetoden kan en to-tone alarm komponeres.

Produkt detalj

1. Produktintroduksjon av Smart nødalarm med GSM GPRS Eldre SOS-knapp for eldre

Smart nødalarm med GSM GPRS Elderly SOS-knapp for eldre: Nødalarm er sammensatt av 555 timerkrets, som er en integrert timer i middels skala og mye brukt. Vanligvis kan bare noen få eksterne resistive og kapasitive elementer utgjøre en rekke pulskretser for forskjellige formål, slik som multivibratorer, monostabil flip-flop og Schmidt flip-flop. Ved 555 timer laget av nødalarm, kan brukes til nødsituasjon eller enestående situasjon av alarmen, på den raskeste og mest effektive måten å gi ut alarmen, slik at den omkringliggende mengden kan være den raskeste oppfattede faren.

2. Produktparameter (spesifikasjon) for Smart nødalarm med GSM GPRS Elderly SOS-knapp for eldre

• Støtte GPS + LBS + WIFI + AGPS

• Støtte anropsfunksjon, utskiftbart Micro SIM-kort.

• Støtter hjertefrekvensmåling

• 0,96 tommers OLED-skjerm,128*96

• Skritteller, søvnmonitor, stillesittende påminnelse og helsetrinnstyring.

• Støtt sporplassering, støtte for elektronisk gjerde, støtt SOS en nøkkelhjelp, og send informasjonen til plattformstyringssystemet (pop-up meldingsboks), og ring automatisk nødkontakten.

• Eksklusiv magnetisk ladning.

• Flere funksjoner: Støtte GSM, GPRS, hjertefrekvens, GPS-posisjonering, WIFI innendørs posisjonering, LBS-posisjonering, AGPS-posisjonering, blindsone-tillegg, fjerninnstillingsparametere, fjerntest av hjertefrekvenstrinn, medisinpåminnelser, toveis anropsfunksjon, online sanntidsspørringsplassering, SIM-kort, sporavspilling, SMS-spørring, SOS-alarm, lading av adsorpsjonsfingerbøl

3. Produktfunksjon og bruk av smart nødalarm med GSM GPRS Elderly SOS-knapp for eldre

Smart nødalarm med GSM GPRS Elderly SOS-knapp for eldre : Nødalarm som et viktig alarmutstyr, dens opprinnelige egenskaper må oppfylle følgende tekniske standarder. Den ene er bestemmelsen av startkretskoeffisienten til nødalarmen, som er basert på det maksimale dreiemomentet til den matchende motoren. 0,85 -- 1 ganger av den konverterte dreiemomentkoeffisienten, er grunnenheten Min2/m, eller S2/m; For det andre er den maksimale momentkoeffisienten til nødalarmen i intervallet høyst ekvivalent med den reduserte momentkoeffisienten; Den tredje er minimumsmomentkoeffisienten til nødalarmen i intervallet, som er minst 0,6 ganger den konverterte momentkoeffisienten. Den fjerde er øyeblikkskoeffisienten til nødalarmen under kalibreringsforhold. Over 0,8x10-6min2/m eller 2,88x10S2/m; For det femte er overføringsforholdet til kalibreringsarbeidstilstanden relatert til den kalibrerte kraften til motoren til nødalarmen. Når effekten er mindre enn 40kw. Overføringsforhold er 0,94; Når effekten er mellom 40-55kW, er overføringsforholdet 0,96; Når effekten er 75-132kW, er overføringsforholdet 0,965; Når effekten er større enn 132kw, er utvekslingsforholdet 0,97.

4. Produktdetaljer for Smart nødalarm med GSM GPRS Elderly SOS-knapp for eldre

5. Produktsertifisering av Smart nødalarm med GSM GPRS Eldre SOS-knapp for eldre

Bedriftssertifisering

firma profil

Bedriftsutstilling

6. Levere, sende og servere smart nødalarm med GSM GPRS Elderly SOS-knapp for eldre

Forsendelsesmetode Fraktbetingelser Område
Uttrykke TNT /FEDEX /DHL/ UPS Alle land
Hav FOB/ CIF /CFR /DDU Alle land
Jernbane DDP Europa land
Ocean +Express DDP Europa Land /USA/Canada/Australia/Sørøst-Asia/Midtøsten

7. FAQ om Smart nødalarm med GSM GPRS Eldre SOS-knapp for eldre

Q1.Er du fabrikk eller handelsselskap?

A: Begge. Vi har vært i dette feltet i mer enn 7 år. Med produkter av overlegen kvalitet og konkurransedyktig pris, håper vi oppriktig å utvikle gjensidig fordelaktig virksomhet med våre kunder over hele verden.


Q2. Hva er betalingsbetingelsene dine?

A: T/T, L/C, D/A, D/P og så videre.


Q3.Hva er leveringsvilkårene dine?

A: EXW, FOB, CFR, CIF, DDU og så videre.


Q4. Hva med leveringstiden på Smart nødalarm med GSM GPRS Eldre SOS-knapp for eldre?

A: Normalt vil det ta 15 til 30 dager etter mottak av innskuddet. Den spesifikke leveringstiden avhenger av varene og mengden av bestillingen din.


Q5. Kan du arrangere produksjon i henhold til prøver?

A: Ja, vi kan produsere etter dine prøver eller tekniske tegninger.


Q6. Hva er prøvepolitikken din?

A: Hvis mengden er liten, vil prøvene være gratis, men kundene må betale kurerkostnaden.


Q7. Tester du alle varene dine før levering?

A: Ja, vi har 100% test før levering.


Q8. Hvordan gjør du vår virksomhet langsiktig og god relasjon?

A: Vi holder god kvalitet og konkurransedyktig pris for å sikre våre kunder fordel; og vi respekterer hver kunde som vår venn, og vi gjør oppriktig forretninger og blir venner med dem.

Hot Tags: Smart nødalarm med GSM GPRS eldre SOS-knapp for eldre, Kina, engros, tilpasset, leverandører, fabrikk, på lager, nyeste, prisliste, tilbud, CE

sende forespørsel

beslektet produkter