Sårpleiebandasje

Sårpleiebandasje er et materiale som brukes til å dekke et sår, sår eller annen skade. Typene sårbandasjer er:

1. Passive bandasjer (tradisjonelle bandasjer) dekker passivt såret og absorberer ekssudat, og gir begrenset beskyttelse. 2. Interaktiv dressing. Det finnes ulike former for interaksjon mellom bandasje og såroverflate, som å absorbere ekssudat og giftige stoffer, tillate gassutveksling, og dermed skape et ideelt miljø for helbredelse; Barriere ytre struktur, forhindre mikrobiell invasjon i miljøet, forhindre sårkryssinfeksjon, etc.

3. Bioaktiv bandasje (lufttett bandasje).


Det er vanskelig å si hvilken sårpleiebandasje som er mest hensiktsmessig for et sår, og selv om en bandasje har vist seg å være effektiv for et slikt sår, er det kanskje ikke egnet for alle pasienter. Derfor er det mest fornuftig å velge bandasjer med den sikreste, mest effektive, enkle å bruke og høye styrkeforholdet gjennom dynamisk utvalg av bandasjer og kombinert påføring. Det er mange produkter å velge mellom, og det kommer stadig nye produkter. Sårtilstanden bør evalueres nøyaktig, og de økonomiske, enkle og praktiske sårdekkene bør velges for å fremme sårheling. Selvfølgelig er kriteriene for en ideell dressing relative. Med utviklingen og utviklingen i samfunnet vil kravene til bandasjer bli høyere og høyere.
Vi har den nyeste Sårpleiebandasje laget fra fabrikken vår i Kina som vårt hovedprodukt, som kan være engros. Baili er kjent som en av de kjente Sårpleiebandasje-produsentene og leverandørene i Kina. Du er velkommen til å kjøpe tilpasset Sårpleiebandasje med vår prisliste og tilbud. Våre produkter er CE-sertifisert og på lager for våre kunder å velge mellom. Vi ser oppriktig frem til samarbeidet ditt.